fredag den 25. august 2017

Sportstosser i bydelen

Som Nikolaj nævnte i sidste uge, så har mændene på vejen fodbold og basketball aftaler⚽🏀 - for tiden minimum én aften om ugen (ja, jeg ser jo når de render rundt ude på vejen og dasker til hinanden, fniser og lader op).

De har deres egen facebookgruppe, og som jeg hører det, har de rigtig gang i mandehørmen. Faktisk er det nået dertil, at vi tøser mener, at vi også snart skal have gang i vores egen facebookgruppe og invitere til ugentlige sushi🍱🍣 og rosé aftener🍷🍷 og sende dårlige jokes via cyberspace haha.

Nu vi er ved sport, så må jeg sige, at jeg er overrasket over, hvor aktive folk er her på vejen. Hver dag ser jeg flere løbe eller cykle forbi på fancy cykler🚴🏃, og jeg selv har ind i mellem hooket op med nabo-Maja, som er lidt en løbehaj. Hun presser mig for tiden liiiidt for meget (sådan er det, når der går sommer, vin og for meget daseri i den).

Ida begynder til gymnastik, og har fornøjet sig til åben hal adskillige lørdage allerede. Storebror Louie tager gerne med og springer rundt i den time herligheden varer.

I vinter blev jeg grebet af vinterbadning🏊. Sophie, som tidligere har skrevet her, er lidt af en viking, så det skulle jeg selvfølgelig også lige prøve af; brrrr koldt siger jeg bare!
Men det er den fedeste måde at koble af og mærke kroppen, sådan for real. Tror ikke lige vi får flere på vejen med til den del, men vi hygger os nu med saunagus og det golde gys❄⛄.

Louie er glad for fodbold, og trods det ikke er den lokale klub, han spiller i, har han fået mange gode kammerater og endda medaljer🥇

Nu er jeg faktisk sådan lidt en sportsfreak, så jeg kom lidt ved en fejl til at nævne, at det kunne være fedt at svømme Christiansborg rundt, og nu fanger bordet vist, for i hvert fald er der en der har tilmeldt sig og kommer med små stikpiller til mig.
Så den 26. august hopper jeg i en lånt våddragt og begiver mig ud på en 'lille' svømmetur🏊, inden den står på vejfest om aftenen💃

Jeg er lidt spændt på at se, om folk er lige så gode til at svinge træbenene, som de er til at dyrke diverse sportsgrene🙊🙈

Louie på løbehjul - ned og se mor give den gas til crossfit. Løbeturer er med Maja, hvor bakker, sand og mursten i skoene ikke er en gyldig undskyldning...haha.

Kim, som skrev tidligere sammen med Sophie, er grebet af crossfit og forsøger at hive mig med, hvilket jeg gerne gør, når det passer. Men ellers er jeg tilhænger af fitnessdk, der ligger i Fields. Vi er flere her på vejen der benytter os af det motionscenter - både til personlig træning, hold træning og træning på egen hånd.

Så, jo jo Skovkvarteret har altså et meget aktivt naboskab. Uanset om man vil træne på egen hånd eller gerne vil have en makker med, fornemmer jeg alt er muligt her, også selvom man helst vil gå en tur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar