søndag den 20. august 2017

Derude hvor kragerne vender…..

Der er mange, der har skrevet om beliggenheden på vores nye rækkehuse. Det har vi også gjort tidligere, og vi gør det sørme igen. 

Både min kone og jeg er fra det mørke Jylland. Nicolai er fra Aalborg og Pernille er fra en lille landsby, der hedder Gjøl. Om det er den baggrund, eller noget helt andet, der gjorde, at vi straks blev tiltrukket af den naturskønne beliggenhed er ikke vist - men der er ingen tvivl om, at det blev et stort plus. 

Indgangen til VORES eget dejlige hus 

Vi føler, at vi er kommet udenfor byen - i byen, for længere er det jo ikke væk. Alternativt kiggede vi også på huse i en radius af 50 km fra København, men det virkede alligevel for langt væk, sammenlignet med det vi kunne få her i Ørestad.

Når vi forklare beliggenheden til vores venner og bekendte siger de ofte, nårh! ja, derude efter Fields. Og ja, det er derude efter Fields, men det er i sandhed også så meget andet. 
Det er helt enormt tæt på et fantastisk naturområde. Hele 20 km2 har vi at boltre os på. Jamen er der så ikke langt til en cafe eller shopping? er typisk det næste spørgsmål. Og der kan vi også svare nej!.
Vi har alverdens muligheder. Både i Fields, i 8Tallet og hvis det ikke er nok, så har du små 10 minutter med Metro ind til Christianshavn / Kongens Nytorv. Eksempelvis tog det længere tid for Pernille at komme til caféerne i indre by, da hun boede på Nørrebro.

Som vi har skrevet tidligere, venter vi vores første barn. Det vidste vi ikke da vi købte rækkehuset, men vi havde forestillet os, at vi snart skulle til at starte vores egen lille familie. Så det spillede absolut også ind i valget.  

Ideen med et bilfrit område hvor børnene trygt kan rende og lege på vejene med alle de andre børn, krydret med en nybygget skole i baghaven var meget tillokkende. 

Livet blomstrer i Skovkvarteret 

Det her indlæg er skrevet imens jeg sidder på terrassen i solen, Pernille er ved at plante ENDNU en plante og den ivrige aktivitet fra skolebyggeriet i baggrunden er i fuld gang.  


Livet er sgu herligt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar