torsdag den 7. september 2017

Hip hurra det min fødselsdag....
I går var det Louies fødselsdag hurra hurra hurraaaaa🎈🎁🎂 Så blev det atter DAGEN og min (næsten alt for) store dreng fylder år. Hele 7 år. Så det var  endnu en festdag i Skovkvarteret. 

Sidste år var der jo ikke mange på gaden, så i år er det bare lidt mere spændende at sætte flag ud på vejen og pynte op🎈 Vi startede med morgensang, brød og gaver🎁, inden Louie blev sendt i skole.


Louie - nu 7 år - kunne ikke sove natten inden og sjældent har han sprunget så hurtig ud af sengen - total ninja 🤺 SÅ klar på en hel dag med festivitas🎉

Som en overraskelse er min søster og hendes yngste søn på 5 år kommet herover på kort visit. De har fulgt med på bloggen og har været noget spændte på at se, hvor langt det hele er kommet, siden de var her sidst (og det er aaaaaaaalt for lang tid siden).

Så da vi lige havde fået tjekket området ud, og der var blevet sagt ihhh og neeeej nærmede klokken sig skolefri. Vi tog derfor ud på skolen og overraskede Louie med flag og sang, og hold da op hvor blev han bare glad.

Fest i gaden
Hjem det gik og voila en kæmpe kagemand og andre lækkerier blev tryllet frem. I takt med, at der kom liv på vejen og folk kom hjem fra arbejde, blev børn og voksne og selvfølgelig også de mindste inviteret på lidt kage. 
Der var liv og glade dage og der var altså ret mange 'igennem' huset, inden jeg kunne gå i gang med kødgryderne.


Alle mand inviteret på kagemand med moderigtigt rød(blond)t hår - havde vist glemt at sige, at Louie kører langt hår stilen for tiden haha
En meget glad dreng med venner, fætter og lillesøster. I år er fodboldkort et hit (det lader til vi er sluppet af med Pokemon, ja tak), men der er stadig plads til lidt mere LEGO. Også det nye løbehjul samt fætters nye fjernstyret bil blev testet på vejen.

Menuen stod på en hurtig lasagne med lidt lækkert tilbehør, for det var med at udnytte dagen til leg og spil mv. Mens jeg fik ryddet det sidste op efter maden, tog moster hele børnebanden med på legepladsen ved Lille Arena, og da det var ved at blive mørkt, måtte vi altså sige "game-over" til Louies store ærgrelse.

Nu havde han ventet et helt år på denne dag, og nu var den slut og han kunne starte forfra med at glæde sig et helt år😓. Og det er da også bare øv.


Det var noget af et syn, der mødte den unge mand, da han sprang ned af trappen om morgenen. #FintSkalDetVære #ErDerFestSåLadDerVæreFest 😄
I weekenden kommer mormor og morfar - så holder vi fødselsdag igen, og der er også inviteret til børnefødselsdag for drengene i klassen om et par weekender. Så ingen grund til at være alt for ked af det, vi fester snart igen. Men Louie ved godt hvad han ønsker sig næste år......

#FlereFødselsdageOmÅretTak 🤣😂

tirsdag den 5. september 2017

Er i klar til lidt mere fest....

Så er min sidste uge skudt i gang, som blogger her for nybyggerfamilierne. Det vil sige, at jeg har denne uge til at fortælle om livet her i Skovkvarteret. 

Det ville jo være vildt fedt, hvis der er nogen medlæsere af bloggen, som vil tilkendegive, hvad i synes vi mangler at fortælle om? I løbet af ugen vil jeg svare på de spørgsmål i har, i forhold til at bo i projektbyggeri, en ny bydel, Ørestad, skole eller hvad-som-helst, som i måtte ønske at få svar på (som handler om ovennævnte 😉)

When the fat lady sings...
Først bliver jeg dog nødt til at indrømme, at jeg var noget misundelig over, at min uge som blogger ikke lige passede ind med sommerfesten🍷💃🕺🍷. For nøj jeg ville gerne have fortalt lidt om den. Heldigvis er jeg sikker på, jeg kan komme med lidt flere detaljer, eftersom jeg var den der lukkede og slukkede festen. Det er vel min pligt som midlertidig blogger og dermed informant haha😂😂. SÅ er i klar....


Jeg lovede Henning, at hans fantastiske sommerfest outfit kom på bloggen👍🌺🥃. Og se lige hvor mange vi var - og det endda uden børnene som rendte rundt og legede. Der var stillet godt med gril op, så alle ku få grillet bøfferne.

Sommerfesten volume 2
Thomas og Julie har jo ellers beskrevet dagen meget præcist, så der er ikke meget mere at komme efter der. Og faktisk synes jeg ikke, der er så mange pinlige episoder at fortælle om (der en enkelt, som der er grint lidt af, men da jeg selv stod for den, behøver jeg heldigvis ikke at gå i detaljer - og nej det var ikke noget med, at jeg blev for fuld😜😎). 

Men ud på de sene nattetimer, kom der altså gang i danseskoene, selvom de fleste af os havde skiftet til kondisko og varmt tøj. Der gik ligefrem lejrskole i den, og flaskerne begyndte af gå på runde, og der blev sunget lidt druksange og gjort et forsøg på noget karaoke🎤🎼. Næste gang må vi have gang i sang i fælleslokalet.

Drengene har gang i 'slå søm i', børnene ser film i fælleslokalet og tøserne de skåler selvfølgelig i FISKEFJÆS ud på natten - ingen madspild her, så flasken blev tømt 😂Vi sluttede af hos Kim og Sophie, da det begyndte at regne lidt, og vi måtte trække ind. Og da snakken faldt på (og fantasien løb af med os), at Kim havde læst forkert på indkøbslisten og havde købt 7 kg. agurker🥒 i stedet for 7 stk. (han mente at have hørt, at vi skulle bruge agurker til en leg😲), var det vist på tide at hoppe i seng😂.

Ida var topklar til fest og havde glædet sig længe. Hun havde selv pyntet sig med strutskørt og rygtaske (et koncept jeg ikke helt forstod) og ville have spænder i håret😍😘

Dagen derpå
Dagen derpå må jeg indrømme, at jeg ikke var meget værd. Og selv da der var en stor flok, der samledes på vejen for at spise mad fra McDonalds, måtte jeg melde pas. Det blev i stedet til en gåtur til Fields efter mælk (jeg kom hjem uden mælk og med 3 poser chips - øhhhh🙈🙊) og en pizza leveret ved døren om aftenen🍕🍕.

Status
Dagene efter festen er det tydeligt at mærke, at der er kommet et tættere sammenhold og større kendskab til hinanden. Man stopper lige op og sludrer og griner lidt, og man kender pludselig en del flere. Tror vi er flere der glæder os til julefrokosten allerede😃🎅🤶

Der var endda sørget for vores helt egen doktor til at yde førstehjælp haha.
#SikkeEnFestViHarHaftNuINat #GodtArbejdeTilFestudvalgetsøndag den 3. september 2017

All you need is...

Selvom om skovkvarteret kun ligger et snuptag fra byens pulserende larm, så behøver vi ikke at transportere os til byens muligheder - området lige omkring Skovkvarteret byder nemlig på et væld af forskellige og spændende aktiviteter for både voksne og børn.

Vi har i løbet af sommerferien blandt andet haft besøg af Thomas niecer fra Jylland,  som elskede den nye skøjtehal, der ligger lige ved siden af Royal Arena. 
Skøjtehallen er et super aktivt for Skovkvarteret, hvor kvarterets børn har mulighed for at spille ishockey eller gå til isdans.

Halparty 

Der bliver også holdt Is-disko et par lørdage om måned, hvor lyset slukkes og der bliver fyret op for diskolyset . En både underholdende og hyggelig måde at bruge en lørdag aften på.

Udover at vi selv kan benytte skøjtehallen i vores fritid, kan skøjtehallen også bruges til at se elite hockey fra Copenhagen Lions, som har hjemmebane i hallen. Det kommer vi helt sikkert til at dyrke når Ishockey sæson åbner. 

Ligeledes glæder vi os meget til at Royal Arena skal danne rammen om VM i ishockey i 2018, og er spændt på at se det liv, som et arrangement som dette trække med sig.

Her er den store bane i brug af Thomas og niecerne 
  
En lørdag i fællesskab med naboerne

I Skovkvarteret er vi blevet rigtig gode til, at udnytte det bilfrie miljø og lade vores børn lege og hygge i fællesskab på vejen. 

Når vejret er godt og temperaturen stiger til det lune side af 20 grader, samles vi ofte til hygge midt på gaden. Vi stiller badebassin op til de mindste, som elsker at sidde og plaske med vandet i solen, mens vi voksne tager en kaffe eller et koldt glas Rose. 

Det er utrolig dejligt, at vi kan stille et badebassin op midt på vejen, uden der kommer biler farende frem og tilbage og vi kan nyde rammerne uden frygt.

Agnes nyder det lækre vejr og vand i bassinet 

Fælleden under huden

Når vi skal på tur i weekenden og vil have lidt vind i ansigtet, så nyder vi virkelig godt af Fælleden. 

Både til cykelture, lange gåture, løbeture og opdagelsesture med Agnes på Fælleden og dyrene på Naturcenter Amager. 
Det er et fantastisk sted at trække sig hen, når vi har brug for et pusterum fra hverdagens travlhed, komme helt ned i gear og tæt på naturen.

Det bedste er...weekend og cykeltur med familien
#allyouneedislove #allyouneedisfamily #allyouneedisskovkvarteret #allyouneedisnaboskab #allyouneedisnature