lørdag den 17. september 2016

Det er ikke kun det indre der tæller!


Nu er der kun lidt over en måned til at vi river "by-rødderne" op til fordel for livet som husejere. Og hvor bliver man egentlig udrykningsparat af at sidde her i glohed lejlighed på 4., når man istedet kunne sidde på sin terrasse og nyde et koldt glas vin med fødderne oppe og nakken tilbage😒

At dagdrømme sig tilbage til den der udsigt😍

Udendørs plusser der venter os:   
👉 Frisk luft og grøn natur🍀
👉 Vi får solnedgangen ind i vores stue, køkken, værelse og på tagterrassen🌄
👉 Vi slipper for trapper til og fra 4. sal💦  
👉 Vi kan stille Wilbert ud og sove ved bare at træde ét skridt udenfor🙏
👉 Vi kan stille Wilbert udenfor og sove uden hjertebanken✌
👉 Vi kan grille i både jord- og lufthøjde 🔥🍺🍴
👉 Vi kan flygte ud og sove på tagterrassen, hvis sommeren når 30 grader
👉 Vi skal ikke bekymre os om biler 👉 bilfri zone🚙

...og ja der er selvfølgelig flere plusser, men de her glæder vi os ekstra meget til! 

Nu hvor vi er så tæt på indflytning, er vi også gået i tænkeboks hvad angår møbler vi mangler, hvilket bl.a. er en ny sofa, møbler til gæsteværelset osv. Det er jo lidt af et luksusproblem at skulle erhverve sig noget, som man aldrig har haft brug for - nemlig havemøbler til de to terrasser😃  Og mens Henrik sælger bras fra loftet, bruger jeg penge på tapeter. 

tirsdag den 13. september 2016

Tapetfetish og sensommersnue

Nogle elsker sko, andre bruger formuer på tasker. Jeg er lidt ligeglad med begge dele, men elsker indretning, god kaffe, kvali-chokolade (miljøskadet fra min tid hos Summerbird) og te! 

Jeg har lige været nedlagt med den klassiske sensommer-forkølelse, som heldigvis blev holdt nogenlunde i skak med kemi og hele Matas's te og wellness-sortiment! Her vil jeg liiige slå et slag for en te fra The Capsoul, som jeg måske mest købte pga den flotte dåse - og endte med at købe 2 til varianter af😝  Jeg startede med den der hed Action Relax - PERFEKT til ondt i halsen, fordi der er kamille, pebermynte og en masse andet godt i🙌  Det endte med 2 andre fra deres sortiment (- alle går ret godt til rabarbermuffins med creme fraiche).

Sensommeren har vist sneget sig ind på os på Frederiksberg. 

Tapeter! - ja det er sådan noget der bare altid bliver ved snakken. Men NU hvor man er husejer (og derfor kan beholde sine vægge og dét man sætter på dem), så skal der tapeter til. Men hvor tager det egentlig lang tid at erhverve det rette. Hvor faen starter man? 


Vi startede på nettet og endte i Tapetforum på Frederiksberg Allé!
Og nej, der er altså ingen der betaler nogen for at sige at The Capsouls te er mega anbefalingsværdig eller for at gøre reklame for Tapetforum!!!