Hvem er Nybyggerfamilierne?


Nybyggerfamilierne - Fire familier skriver her på bloggen om deres liv og hverdag i Skovkvarteret. Her er de fælles om at være nybyggere og naboer i et spirende bykvarter i Ørestad, hvor det ikke kun er husene og kvarteret der er nyt, men også venskaber, bekendtskaber, daginstitutioner, skoler og fællesskaber er nyt.

Læs med de næste 7 uger og få et indblik i 4 nybyggerfamiliers liv i Skovkvarteret:

Pernille med hendes 2 guldklumper
Pernille, Louie og Ida:
Jeg er en jysk tøs, der efterhånden har boet i København i 20 år – det kan man dog langt fra høre på mig 😊
Mine jyske aner har holdt MEGET godt fast, og min opvækst i det vestjyske har altid været en stor del af mig. Det var derfor meget naturligt for mig at vælge Skovkvarteret, som stedet, hvor mine børn skal vokse op.

Familien består af mig, Pernille samt min søn Louie Waldemar på knap 7 år og min datter Ida Caroline på 2,5 år.

Skovkvarteret har for mig det hele. Børnene render rundt og leger på kvarterets bilfrie veje, naboerne hygger sig sammen, institutioner og skole mv. ligger et stenkast herfra, infrastrukturen er perfekt (tæt på metro, fly, tog og motorvej) og den smukke natur der omkranser området er underskøn og byder på utallige muligheder.
PRÆCIS som jeg husker det fra min egen barndom og opvækst, og PRÆCIS som jeg håbede, at jeg kunne give videre til mine børn.

I mine 20 år i København har jeg aldrig følt mig så meget hjemme, som jeg gør her. Jeg er stolt over (og har ikke et sekund fortrudt) min beslutning om at købe hus her, selvom det var ret grænseoverskridende at flytte fra det kendte lejlighedsliv og være den første, der satte en krussedulle på et hus her.Sophie, Kim, lille Miku og lille bitte Chewie
Sophie, Kim & Miku:
Vi var de første der flyttede ind i Skovkvarteret – og kan allerede nu prale af, at have et ’år på bagen’😊.
Naboskabet, beliggenhed til vuggestue og metro, samt husets sektions-indretning gør, at vi fortsat ikke er i tvivl; det er helt perfekt for os!

Familien består af Kim, Sophie og vores søn, Miku på 1 år samt hunden Chewie. Kim er teamleder i en virksomhed i indre by og kommer fra Jylland, men har efterhånden boet i København i mange år. Sophie er product Marketing Manager og er opvokset i Japan og har ligeledes boet flere år i København.

Kims ønske om at være tæt på metroen og Sophies allergi over for pasning af have, samt fælles-ønsket om noget nyt, da vi havde barn på vej, ledte os til Ørestad. Vi var solgt på Skovkvarteret da vi så plantegningerne og visionen omkring fællesskabet.
Pernille og Nikolai, som venter deres første barn
Pernille & Nikolai + 1:
Vi er to unge mennesker på henholdsvis 29 og 34 år. Vi mødte hinanden i Aalborg, hvor vi begge er fra. Vi var bedste venner i mange år, før vi endelig fandt ud af, at vi skulle være mere end bare venner😊.
Nu er vi gift og venter vores første barn indenfor de næste par uger👶. Vi flyttede ud i Skovkvarteret i november 2016, og er enormt glade for vores rækkehus, naboerne og området.

Det er et fantastisk sted at starte et nyt kapitel af vores liv sammen.

Pernille arbejder til dagligt med regnskab i en virksomhed i Hellerup, og Nicolai arbejder på Frederiksberg, som produktionsleder i Live Nation, som blandt andet afholder koncerter i vores flotte nabobygning; Royal Arena.Agnes på tur med mor & far
Thomas, Julie og Agnes:
Vi hedder Thomas og Julie, og bor i Skovkvarteret med vores datter Agnes på 1 år. Vi kommer begge fra Jylland, men har boet i København i ca. 10 år.

Efter vores datter kom til verden, begyndte vi at lede efter en ny bolig, som gav mere plads til familielivet. 

Thomas arbejder i Malmø i en speditionsvirksomhed og Julie arbejder i en omegnskomune til København. Skovkvarteret ligger ideelt for os, da både metroen og motorvej mod Sverige ligger lige rundt om hjørnet.


Tak, fordi du læser med 😊

Læs mere om Skovkvarteret her

Tetris A/S står bag bloggen og har sponsoreret indlæggene. Alle holdninger er parrenes egne. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar