fredag den 18. august 2017

Om at bo ved en multiarena

Vores flotte nabo✨, som også er Nikolajs arbejdsplads mange dage om måneden

En anden vigtig grund til, at vi købte det fantastiske rækkehus i Skovkvarteret, var også den eminente placering i forhold til Royal Arena. 


Som tidligere skrevet arbejder Nicolai i koncertbranchen, og har mange arbejdsdage i Royal Arena. Det, at han kan gå de lange 3 minutter over til arenaen, som starten på en lang dag med koncertafvikling, var en af de helt store parametre for at vælge netop denne beliggenhed. 

Kan man høre larm fra arenaen?
Dog havde vi vores tvivl om beliggenheden, i forhold til hvor meget larm man hører fra Arena'en? Både når koncerten er i gang, og især når der er 15.000 mennesker i højt humør på vej til og fra en koncert. Var det noget vi kunne hører, og i så fald leve med? 


Nicolai var faktisk på arbejde til den første koncert i arenaen. Metallica, som spillede 4 koncerter (som blev til 3 pga. sygdom). Med det samme lydprøverne var i gang, som altid er meget højere end den faktiske koncert, skyndte han sig hjem. Og glæden ville da ingen ende tage. Ikke en eneste tone sneg sig ud. 

Når arbejds- og privatliv smelter sammen
Når ikke Nicolai er i arenaen med koncerter, ligger arenaen også hus til andre spændende og anderledes arrangementer. Noget af det vi glæder os til at besøge, som gæster, er bl. a. VM i ishockey, EM i svømning og alle de nye musicals, som ligger vejen forbi. 


Arenaen EFTER arbejde - hvor vi er en håndfuld "drengene" fra vejen, som spiller basket 🏀

Så udover kort på arbejde, har arenaen en anden, men lige så vigtig funktion. Der er nemlig et basketbold mål sat op på siden af arenaen. Og den bliver flittigt benyttet af drengene på vejen, efter arbejde. 
 
Nu er det bare at vente til vores baby bliver født. Det bliver forhåbentlig før erstatningskoncerten med Metallica den 2. sep. Så kan mor Pernille og baby nemlig komme på besøg og hilse på far imens han arbejder. Beliggenheden er bare helt i top for os🎯.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar