lørdag den 12. august 2017

Legepladser i nærområdet

At bo i en bydel under udvikling og ha´ hus mere eller mindre på en byggeplads (som heldigvis stille og roligt svinder ind) indbyder faktisk til mange timer, hvor børnene gladelig følger med, når maskinerne arbejder og graver og løfter mv.

Men en legeplads kan man jo ikke ligefrem kalde det, om end mine børn gerne fornøjer sig med at kravle op på jordbakker (trods mor siger nej, og så i stedet står og råber pas nu på😱), og kaster med lidt sten, eller hopper rundt i store vandpytter, når det har regnet.En fræk Ida, klar til at spæne igennem en vandpyt☔

I Stævnen var vi vant til en fantastisk legeplads i gården, som flere af de omkringliggende institutioner ofte besøger på deres små ture. Så vi blev altså ret glade da Lille Arena flyttede til de nye lokaler, hvor Ida også var så heldig at få en plads, og den tilhørende store natur legeplads åbnede. Det er en lækker legeplads!.Ida er SÅ klar på det nye klatrestativ

Når klokken slår 17, og institutionen lukker, så åbner legepladsen op for alle, og det gør vi altså af og til brug af. Louie spiller især meget fodbold på den lille fodboldbane, og vi samler gerne en flok drenge og tager med, så de kan få en kamp ud af det⚽.

Faktisk er Louie blevet så stor, at han godt selv kan gå en lille tur derover, hvilket er et ret stort skridt for os - STORE dreng❤❤Der spilles bold til den store guldmedalje⚽ 5 små mod 3 store drenge (de små vandt - sådan!)

De to andre institutioner i nærområdet har også legepladser, man frit kan benytte efter lukketid. Jeg synes legepladsen det er dejligt at veksle lidt imellem de tilbud der er.

I de snart 2 år vi har boet her, har bydelen udviklet sig med lynets hast⚡, og det glæder mig at se, at der stille og roligt begynder at dukke små natur legeoaser op rundt omkring.

Ifølge lokalplanen kommer der jo til at ske en helt masse, og os der har ventet længe nu, bliver virkelig glade, hver gang der dukker lidt nyt op - det pynter virkelig bare og bydelen kommer til at syne mere færdig🌲🌻.

Vi er også spændte på at få små legeområder integreret i Skovkvarteret, selvom vores kreative børn heldigvis sagtens kan lege på gaden uden legepladser⚽Ligesom lillesøster synes Louie, at det store klatrestativ i Lille Arena er fedt - og også lidt svært, hvorfor man nogle gange må ned og 'smage' på sandet😛

Jeg ved, at der også er en masse gode tilbud, når man bevæger sig om på den anden side af Royal Arena og Fields, men det er bare sådan, at jeg befinder mig så godt her i Arenakvarteret, og heldigvis synes, der er nok at give sig til i egen bydel. Så vi har stadig til gode at udforske Byparken. Ingen kommentarer:

Send en kommentar