mandag den 7. august 2017

Institutions-junglen i Ørestad

At få et barn i vuggestue/børnehave i Ørestaden kan være noget af en udfordring, da institutionspladserne endnu ikke følger trop med antal unge tilflyttere og deres børn.

Vi havde gjort vores research og besøgte de institutioner, der var tæt på Skovkvarteret. Vi endte med at vælge Lille Arena pga. deres idræts-profil og 8-tallet med deres natur-profil.
Behovsdatoen havde vi sat til den 1. marts – og arrangeret pasning af både mormor og farmor, såfremt vi ikke fik plads.

Vi indså dog hurtigt, at det at få plads havde lange udsigter. Heldigvis kom en ny institution på banen, en ny integreret institution; Børnehuset Jorn, som ville åbne i marts måned. Så vi valgte at flytte vores plads, fra det ellers så attraktive Lille Arena.  


Mikus glæde er vist ikke til at tage fejl af 😅
Lidt heldig har man lov at være

Da den 1. april nærmede sig og pasningsmulighederne inden for familien blev svær, begyndte vi at kigge efter privat dagpleje, og fik faktisk hurtigt en plads.

Den dag vi skulle underskrive kontrakten til privat-pladsen, kom det længe ventede brev i e-boks; Miku havde fået plads i Børnhuset Jorn pr. 1. maj!  Vi følte os lidt heldige, at tingene faldt på plads alligevel.

Jorn er en helt ny institution, som er placeret i midlertidige barakker, imens deres nye bygning er under opførsel.
Vi blev taget så godt i mod, som familie og selv de mindste bekymringer, vi måtte have haft, blev hurtigt slået ned. Personalet i Jorn er professionelle og prioriterer børnene først, altid.Vi blev taget så godt i mod af personalet i Børnehuset Jorn 👶👶👶👶

Ingen kommentarer:

Send en kommentar