torsdag den 7. september 2017

Hip hurra det min fødselsdag....
I går var det Louies fødselsdag hurra hurra hurraaaaa🎈🎁🎂 Så blev det atter DAGEN og min (næsten alt for) store dreng fylder år. Hele 7 år. Så det var  endnu en festdag i Skovkvarteret. 

Sidste år var der jo ikke mange på gaden, så i år er det bare lidt mere spændende at sætte flag ud på vejen og pynte op🎈 Vi startede med morgensang, brød og gaver🎁, inden Louie blev sendt i skole.


Louie - nu 7 år - kunne ikke sove natten inden og sjældent har han sprunget så hurtig ud af sengen - total ninja 🤺 SÅ klar på en hel dag med festivitas🎉

Som en overraskelse er min søster og hendes yngste søn på 5 år kommet herover på kort visit. De har fulgt med på bloggen og har været noget spændte på at se, hvor langt det hele er kommet, siden de var her sidst (og det er aaaaaaaalt for lang tid siden).

Så da vi lige havde fået tjekket området ud, og der var blevet sagt ihhh og neeeej nærmede klokken sig skolefri. Vi tog derfor ud på skolen og overraskede Louie med flag og sang, og hold da op hvor blev han bare glad.

Fest i gaden
Hjem det gik og voila en kæmpe kagemand og andre lækkerier blev tryllet frem. I takt med, at der kom liv på vejen og folk kom hjem fra arbejde, blev børn og voksne og selvfølgelig også de mindste inviteret på lidt kage. 
Der var liv og glade dage og der var altså ret mange 'igennem' huset, inden jeg kunne gå i gang med kødgryderne.


Alle mand inviteret på kagemand med moderigtigt rød(blond)t hår - havde vist glemt at sige, at Louie kører langt hår stilen for tiden haha
En meget glad dreng med venner, fætter og lillesøster. I år er fodboldkort et hit (det lader til vi er sluppet af med Pokemon, ja tak), men der er stadig plads til lidt mere LEGO. Også det nye løbehjul samt fætters nye fjernstyret bil blev testet på vejen.

Menuen stod på en hurtig lasagne med lidt lækkert tilbehør, for det var med at udnytte dagen til leg og spil mv. Mens jeg fik ryddet det sidste op efter maden, tog moster hele børnebanden med på legepladsen ved Lille Arena, og da det var ved at blive mørkt, måtte vi altså sige "game-over" til Louies store ærgrelse.

Nu havde han ventet et helt år på denne dag, og nu var den slut og han kunne starte forfra med at glæde sig et helt år😓. Og det er da også bare øv.


Det var noget af et syn, der mødte den unge mand, da han sprang ned af trappen om morgenen. #FintSkalDetVære #ErDerFestSåLadDerVæreFest 😄
I weekenden kommer mormor og morfar - så holder vi fødselsdag igen, og der er også inviteret til børnefødselsdag for drengene i klassen om et par weekender. Så ingen grund til at være alt for ked af det, vi fester snart igen. Men Louie ved godt hvad han ønsker sig næste år......

#FlereFødselsdageOmÅretTak 🤣😂

Ingen kommentarer:

Send en kommentar