søndag den 3. september 2017

All you need is...

Selvom om skovkvarteret kun ligger et snuptag fra byens pulserende larm, så behøver vi ikke at transportere os til byens muligheder - området lige omkring Skovkvarteret byder nemlig på et væld af forskellige og spændende aktiviteter for både voksne og børn.

Vi har i løbet af sommerferien blandt andet haft besøg af Thomas niecer fra Jylland,  som elskede den nye skøjtehal, der ligger lige ved siden af Royal Arena. 
Skøjtehallen er et super aktivt for Skovkvarteret, hvor kvarterets børn har mulighed for at spille ishockey eller gå til isdans.

Halparty 

Der bliver også holdt Is-disko et par lørdage om måned, hvor lyset slukkes og der bliver fyret op for diskolyset . En både underholdende og hyggelig måde at bruge en lørdag aften på.

Udover at vi selv kan benytte skøjtehallen i vores fritid, kan skøjtehallen også bruges til at se elite hockey fra Copenhagen Lions, som har hjemmebane i hallen. Det kommer vi helt sikkert til at dyrke når Ishockey sæson åbner. 

Ligeledes glæder vi os meget til at Royal Arena skal danne rammen om VM i ishockey i 2018, og er spændt på at se det liv, som et arrangement som dette trække med sig.

Her er den store bane i brug af Thomas og niecerne 
  
En lørdag i fællesskab med naboerne

I Skovkvarteret er vi blevet rigtig gode til, at udnytte det bilfrie miljø og lade vores børn lege og hygge i fællesskab på vejen. 

Når vejret er godt og temperaturen stiger til det lune side af 20 grader, samles vi ofte til hygge midt på gaden. Vi stiller badebassin op til de mindste, som elsker at sidde og plaske med vandet i solen, mens vi voksne tager en kaffe eller et koldt glas Rose. 

Det er utrolig dejligt, at vi kan stille et badebassin op midt på vejen, uden der kommer biler farende frem og tilbage og vi kan nyde rammerne uden frygt.

Agnes nyder det lækre vejr og vand i bassinet 

Fælleden under huden

Når vi skal på tur i weekenden og vil have lidt vind i ansigtet, så nyder vi virkelig godt af Fælleden. 

Både til cykelture, lange gåture, løbeture og opdagelsesture med Agnes på Fælleden og dyrene på Naturcenter Amager. 
Det er et fantastisk sted at trække sig hen, når vi har brug for et pusterum fra hverdagens travlhed, komme helt ned i gear og tæt på naturen.

Det bedste er...weekend og cykeltur med familien
#allyouneedislove #allyouneedisfamily #allyouneedisskovkvarteret #allyouneedisnaboskab #allyouneedisnature

Ingen kommentarer:

Send en kommentar