mandag den 28. august 2017

Sommerfest i Skovkvarteret

I denne uge er det os, Thomas og Julie, som har overtaget bloggerstafetten, og vi kan heldigvis starte med at berette om vores fantastiske vejfest i lørdags. 

Eet stort fællesskab
I skovkvarteret er nabofællesskab nemlig et stor del af hverdagen, og i lørdags blev årets vejfest afholdt🎉👫👫👫 og her er det tydeligt, at alle vil hinanden og fællesskabet her i kvarteret.
Vejret var for én gangs skyld med os, og festudvalget havde ligeledes gjort hvad de kunne, så hele dagen spillede perfekt.

Der var stor tilslutning alene til forberedelserne af vejfesten, så stemingen var god allerede mens borde og grill’s blev samlet af Skovkvarterets beboer.

Det var omkring 100 tilmeldte, af både nye og ”gamle”beboer, dvs. 60 voksne og 40 børn. Allerede om eftermiddagen startede festlighederne med hygge, leg, hjemmelavede kage og snacks🍪🍩🥒🥕 


Et lille udsnit af snackbordet
Ved fælles hjælp...
Hver familie fik til opgave, at lave enten snacks til eftermiddagen, eller tilbehør til grillen om aftenen. Festudvalget sørgede for fadølsanlæg til de voksne, med øl fra Skovlyst - lige i skovkvarteret ”ånd”🌲🌳

Til børnene var der booket en hoppeborg, og desuden kunne børnene lege med alt det fælles legetøj, som i løbet af dagen samlede sig omkring bordene.
Børn i alle aldre hyggede sig igennem hele dagen med rutcheture, løbehjul, tegne med kridt og lave løbebaner, mens de voksne fik snakket og skyllet efter med kold øl fra Skovlyst🍻.Der blev grillet til den store guldmedalje og vi måtte have seks grills i gang på een gang, for at få nok bøffer til 100 sultne beboere, med smag for nabohygge🍽.
Der blev snakket på kryds og tværs, budt velkommen til de nyeste, som lige er flyttet ind og der blev skabt en masse nye bekendtskaber. Alle har for nyligt startet et nyt kapitel i bydelen, så det var selvfølgeligt et stort behov for at lufte tanker om indflytning til Skovkvarteret og om forventninger til hvordan det nu vil blive✨.

Med 100 tilmeldinger var der naboer, venner, veninder og legekammerater over alt 😊

Da mørket brød frem og det blev køligere, fik børnene deres egen biograf i Skovkvarterets fælleslokale. Her blev de installeret på bløde yogamåtter og hyggede sig frem til sengetid. I "voksenafdelingen" blev der lavet ”slå søm i træstamme” konkurrence, hvor stærke mænd og seje kvinder deltog og alle hyggede sig til langt ud på natten. 

Vi sidder dagen efter sommerfesten med en følelse af, at vi er kommet tættere på vores naboer og det bekræfter os igen - igen på, at vores rækkehus i Skovkvarteret er det helt rigtige for os! #amen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar