tirsdag den 29. marts 2016

Fra oppustelige forhold til to ekstra værelser

Her er vi så alle 3 - hr. og fru. DK med den terrængående
- på egen dørmåtte i Skovkvarteret.

Det er jo ingen hemmelighed, at vi elsker Frederiksberg og vores egoist-lejlighed på 4.. Og havde vi $$ til det, var vi blevet boende her - gerne i et lille hus med en have for evigt.
Men når man står der og prøver at indrette et interimistisk børneværelse (læs: hjørne) i vores ellers ret rummelige soveværelse, går det op for en, hvor meget vi glæder os til at flytte i noget større😳


”Hvad gør I så med børneværelse - skal I finde noget større?” Hvor var der bare mange der spurgte os om netop dét, efter de havde fået nyheden om baby. Altså nu er det jo intet problem at have sit barn i soveværelset de første par år, men vi har også hele tiden vidst, at vi før eller siden måtte kikke efter noget større med plads til børn…vi troede bare ikke at det skulle gå så hurtigt.   

Fra 0 til 2 værelser 
I dag bliver venner og familien fra Jylland henvist til enten den oppustelige luftmadras (en luksus en af slagsen dog) eller hotel, når de kommer på besøg. Ærlig talt, det er skideirriterende. Vi har tit talt om, hvor meget vi godt gad have et ekstra værelse og ikke skulle krydse sovende gæster i stuen midt om natten. 

Det bliver så godt med to ekstra værelser i det nye hus. Udover det ret store "masterbedroom" på øverste sal har huset 2 gode børneværelser. Èt til Wilbert og et til Jylland. Vi glæder os temmelig meget til at indrette Wilberts værelse - og hvor bliver det rart at kunne pakke svigerfamilie, vennerne og andre overnattende gæster væk på et værelse – i stedet for på en oppustelig madras i køkken alrummet…meget rart endda. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar