torsdag den 24. marts 2016

ENDELIG - huskig...indviet med bryst og bæ😍


I dag gik turen til Ørestad og Skovkvarteret, hvor Tetris, i samarbejde med Spacon & X, havde inviteret til ”mød din nabo”, en snak omkring fællesskab og mulighederne i det aktivitetsbaseret designmøbel, som kommer til at spille en aktiv rolle i fælleshuset i Skovkvarteret.

… og så tog vi tid på traveturen i dag. Det tager 6 minutter at gå fra metroen til vores hus, med terrængående Mountain Buggy (til non-forældrene, det er en barnevogn) Så det er jo nothing 👍

WOW, skal vi virkelig bo her?
Sidst vi ville ud at se huset færdigt og indrettet, var til Housewarming i Skovkvarteret d. 13. marts. MEN der kom jo ham den lille Wilbert jo til verden, så dagen i dag havde vi glædet os meget til.

Hvor er det bare syret at stå i et hus fyldt med folk i blå sutter og vide at det er VORES hus. WOW! Tænk at vi skal bo her…


Kan vi ikke bare flytte ind nu?😳

Tetris sætter fællesskab først
Efter en noget følelsesladet rundtur i vores hus (en hvis hormonella havde svært ved at holde tårerne tilbage med lillemanden på armen), traskede vi over til Skovkvarterets fremtidige samlingssted – fælleshuset. Her tankede vi godt op på kaffe og rawkugler fra RAWGANIC (man må godt spise mange, når det er 100% økologisk og naturligt).

Det er fedt, at man ikke ”kun” får et hus med lækker udsigt og veludnyttede kvadratmeter hos Tetris A/S – nej her får man også fællesskab og naboliv i købet. Dét kan vi godt li’.😜

Nye naboer
Udover at vi fik hilst på nogle af vores fremtidige naboer, fik vi også en grundig introduktion i det møbel fra Spacon & X, som skal rumme alt fra yogamåtter til symaskiner – alt sammen til glæde og fri afbenyttelse for os i Skovkvarteret. Og det er jo smart, når man ikke ejer en symaskine - men har gode intentioner på den front.
Wilbert opførte sig eksemplarisk hele dagen i den terrængående … og vi fik godt og grundig indviet det ene børneværelse (sindssyg lækker ammeudsigt over Fælleden btw) med blottet bryst og massiv bæ-numse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar