lørdag den 10. september 2016

Fra muddermark til bykvarter

Fra dengang vi stadig var på lure-stadiet i Skovkvarteret!

Som Mette Marie fra Twinpeaks for nogle uger siden pointerede i sit blogindlæg, da hun boede i vores hus med hendes tvillinger, så kan Skovkvarteret altså noget! Både solnedgangen, naboskabet og måden husene er udnyttet på, er lige i skabet og perfekte for små Københavner-glade familier som os. 

Op i niveau - ned i pris (groft sagt!) 
Det smarte ved et rækkehus i flere plan er, at prisen kan holdes nede på et nogenlunde menneskeligt niveau, fordi man bygger opad. Det er jo grundarealet der koster knaster, så ved at bygge opad, får man både kvadratmeterne men for pokker også udsigten! 

Desuden har min store skræk altid været at flytte til en stille villavej i en mørk 70'er sag med lavt til loftet, mørke værelser og hvor kun bussen går fra en gang hvert 20. minut💀 I vores hus får vi masser af lys i alle rum - ikke kun pga. det er i 3 plan, men også fordi der er kæmpe vinduer. Det tiltalte os meget👍


Det bliver en pest at holde de kæmpe vinduer fri for fedtede børnehænder😝

Man skal ligesom se det for sig
Meeeen det kræver altså lidt fantasi, når man står dér i muddermarken og glor på grå beton og skal forestille sig, hvordan det her skal blive ens kommende bykvarter😳 Vi kikkede jo på plantegninger, researchede lokalplanerne, så på Tetris's arkitekttegninger på glittet papir og derudfra skal man tro på det. 

Heldigvis er der sket meget på kort tid! 
Øverst: Januar vs. Nederst: Juli😜

Der er, ligesom Mette Marie også beskriver, sket vildt meget derude på forholdsvis kort tid. Vi bliver faktisk overraskede fra gang til gang over alt det der er sket. Til vores store glæde selvfølgelig😝Ingen kommentarer:

Send en kommentar