torsdag den 14. april 2016

Smaaart bænk og designerdemo i vores hus

Hvis du har været ude i Skovkvarteret og inde i vores hus, er du nok stødt på Puzzle Wall. Det ligner til forveksling en stor opslagstavle af træ, der kan bygges om, skilles ad på kryds og tværs og gemme på en masse sjove muligheder. Og dét er lige, hvad det er👊

Hver en kvadratmeter tæller
Det er parret Svend og Nikoline fra Spacon & X, der er hjernerne bag det multifunktionelle designmøbel (som det så fint hedder). 

Her er det Svend, som du måske kender som designeren i programmet "Dit, mit og vores hjem" på TV2 - der giver mig en demonstration i hvad møblet egentlig kan - især for en lille børnefamilie i København, hvor hver en kvadratmeter tæller! Svend demonstrerer, hvordan det enkle møbel gemmer på mange gennemtænkte og dynamiske muligheder - helt ned i børnehøjde👌Var det noget med 10 ekstra siddepladser? Sgu da meget praktisk, når man vil byde naboer/mødregruppe eller veninder på kaffe i bedste caféstil......og samtidig være den blærede mor-type, der i et snuptag hiver et børnebord ind fra højre. Bedst af alt, det kan nemt pakkes væk så der igen er plads i køkkenet🎉Puzzle Wall er eddermame en gennemtænkt sag af et møbel, der lægger op til en masse hygge og opbevaringsmuligheder - uden at optage for meget plads i vores lille køkken👏 Se her hvad det kan - udover dét Svend viste mig.

Ikke så underligt, at jeg siger "smaaart" en milliard gange!😂

Ingen kommentarer:

Send en kommentar