lørdag den 5. marts 2016

Når man vil have det hele...

Vi er nybyggerfamilien og er på vej til at flytte fra det trygge og etablerede Frederiksberg, til det noget mere ukendte og nyetablerede Ørestad. Som nogle af de første, har vi købt et rækkehus i Skovkvarteret, lige nu placeret midt i et smørhul af mudder og gravmaskiner!

Skovkvarteret er en helt ny bydel med store visioner, som mange nok vil kalde en stor byggeplads lige nu, ja sandt, men det er jo kun et øjebliksbillede. Det fede ved at være nogle af de første tilflyttere, er, at blive en del af et nyt boligkvarter og se det hele udvikle sig fra mudder og gode ideer til vores hjem og vores nabolag.

Vi elsker at bo i byen, og bare tanken om at skulle rykke til outlaw-provinsen får vores hår til at rejse sig. For sagen er, at vi gerne vil have det hele. Både bylivet, de gakkede eksistenser på Strøget, varme sommerdage ved kanalen, natur og den friske luft til vores børn (når de kommer). Og nej, vi har ikke bil og stritter imod at få en, så en metro inden for spyt-afstand er lige i øjet;-)

For nogle lyder det måske skørt, at man kan finde på at flytte fra veletablerede og alt-inden-for-rækkevidde Frederiksberg til ”Ødestad”. Så hvorfor? Fordi vi tror på det, vi har selvfølgelig ikke kun spurgt vores mavefornemmelse, boligmarkedet og hinanden, men også fagfolk, familie – folk og fælles bekendte. Vi tror derfor på, at Ørestad – den grimme ælling, som vi har tilliden til og tror fuldt på - udvikler sig til netop det området, som vi går og drømmer om.

Vi synes selv, det kunne være sjovt at dele vores ”rejse” og erfaringer med andre, som måske står i samme situation. Den gode beslutning opstår jo sjældent alene ud fra google-research og kikken på tegninger, men fra erfaringer, gode snakke og at høre andres holdninger til det. 


Tak fordi I vil læse med 😊

Ingen kommentarer:

Send en kommentar